четвер, 11 серпня 2016 16:22

Порошенко розповів про особливі вимоги до силовиків

Порошенко розповів про особливі вимоги до силовиків
Фото: president.gov.ua

Прикордонники, поліція та Нацгвардія посилюють патрулювання вздовж зони АТО та на адмінмежі з Кримом.

Про це повідомив президент Петро Порошенко.

"Особливі вимоги - до прикордонників у районах адміністративного кордону з Кримом та на лінії зіткнення на Донбасі. Прикордонники посилять пропускний режим у пунктах пропуску, Нацгвардія та Національна поліція – посилюють охорону стратегічних об'єктів та об'єктів інфраструктури, щоб запобігти можливим терористичним атакам, організованим проти України.

Прохання до МЗС та до Прикордонної служби: звернутися до громадян України з проханням утриматися зараз від відвідання Криму у зв'язку з численними провокаціями, які чинять проти громадян країни. Від мене до громадян України це прохання особисте", - написав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Новий виток гібридної війни" - Кравчук про "кримський тероризм"

Як відомо, 10 серпня російське керівництво звинуватило Україну у підготовці терактів в анексованому Криму. За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, 1977 року народження, житель Запорізької області, працівник ГУР МО України". Панова затримали.

Президент Петро Порошенко заявив, що звинувачення російською стороною України є безглуздими та цинічними. І доручив перевести в посилену бойову готовність підрозділи, які розташовуються вздовж лінії фронту та на кордоні з окупованим Кримом.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів про особливі вимоги до силовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути