субота, 28 лютого 2015 13:59

Порошенко побоюється, що замовники Нємцова спробують розхитати ситуацію в Україні

Порошенко побоюється, що замовники Нємцова спробують розхитати ситуацію в Україні
Петро Порошенко Фото: nahnews.com.ua

Близько 13.00 президент Петро Порошенко прибув до Вінницької ОДА, де представив нового губернатора області Віталія Коровія. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У своєму виступі Порошенко зазначив, що "час Вінниччини настав".

"Дуже відчуваю підтримку вінничан у цей надскладний час. Україна переживає найскладніші часи у своїй історії. Рівно рік тому почалася агресія проти України. Був анексований Крим. Потім агресія на Донбасі. Були захоплені ряд міст, їх не звільнили. В наслідок запеклої мужньої боротьби наших Збройних сил ми відродили українську армію, щоб зупинити найсильнішу на континенті воєнну машину", - сказав він під час представлення.

Президент згадав застреленого у Москві Бориса Нємцова.

"Це великий друг України і великий патріот Росії. Він був символом росіянина, який щиро і з повагою ставиться до України, боровся і віддавав все можливе, щоб зберегти свободу своєї держави... Так як вони вбили Бориса, вони намагатимуться розхитати ситуацію в країні", - зауважив він.

Порошенко у промові подякував екс-губернатору області Анатолію Олійнику, що не допустив зниження стату виробництва і забезпечив різке зростання сільсько-господарського виробництва. Також побажав успіхів новопризначеному очільнику Вінницької області.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко побоюється, що замовники Нємцова спробують розхитати ситуацію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути