середа, 17 вересня 2014 23:28

Порошенко і ВР мали запитати дозволу у бійців АТО щодо статусу Донбасу — офіцер

Порошенко і ВР мали запитати дозволу у бійців АТО щодо статусу Донбасу — офіцер
Фото: news.pn

Українська влада мала би запитати дозволу в учасників антитерористичної операції та поцікавитись думкою суспільства щодо необхідності надання особливого статусу деяким регіонам Донецької та Луганської областей.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лейтенант 11-го батальйону "Київська Русь" Микола Єременко, коментуючи ухвалення Верховною Радою президентського закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" №5081.

"Порошенку і народним обранцям варто було би дізнатись думки бійців, які проливають кров на Донбасі, та загалом громадян України про те, чи можна надавати особливі привілеї східним територіям", - зазначив Єременко.

На його думку, прийняття цього закону вкотре підтверджує здогадки про те, що у Києві не мають наміру повноцінно повернути до складу України райони, захоплені бойовиками,.

"Наявність такого законодавчого акту переконує в тому, що чинна влада в Україні пішла на поводу у Путіна і зливає Росії частину сходу нашої держави. Та й взагалі складається враження, що уся АТО — це спланована ФСБ операція", - наголосив український офіцер.

За словами військового, після ухвалення Радою скандальних законів про Донбас на фронті спокійніше не стало.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і ВР мали запитати дозволу у бійців АТО щодо статусу Донбасу — офіцер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути