четвер, 30 червня 2016 15:05

Порошенко ближче до імпічменту, ніж до другого терміну - Небоженко

Порошенко ближче до імпічменту, ніж до другого терміну - Небоженко
joinfo.ua

Петро Порошенко і його оточення бояться зняття недоторканності. Тому будуть всіма способами виборювати для нього другий термін правління.

Втім, шанси знову виграти вибори у Порошенка малі, українці хочуть його відставки.

Про це сказав політолог Віктор Небоженко у коментарі Gazeta.ua.

"Той хто прийде на зміну Порошенка, відкриє кримінальні справи проти нього, Ложкіна та Гриніва. Звісно ж їм треба йти на другий термін. Не тому, що вони люблять Україну, чи Україна любить їх. Просто іншого способу уникнути відповідальності немає. Гринів досвідчена людина, він сам розуміє наскільки далеко Порошенко від другого терміну і близько до імпічменту. Але він друг і співробітник, тому вихваляє президента", - запевняє експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Офшорна тема спускається на гальма по замовленню президента"

"Багато працівників Адміністрації президента бояться, що ними займеться податкова, НАБУ. Поки їм спокійно, бо АП недоторкана. Зараз в адміністрації перевіряють, як суспільство віднесеться до другого терміну Порошенка. Вони постійно вкидають інформацію і моніторять думку людей. Якщо громадськості байдуже - додавлюють, якщо обурюються - замовчують. Оточення Порошенка має право обманювати таким чином", -розповідає Небоженко.

На виборах українці голосуватимуть не за найсильнішого кандидата, а "проти" Порошенка, вважає політолог.

"Будь-який президент хоче собі слабкого спаринг-партнера. Але насправді сумніваюсь, що він зможе перемогти навіть Тимошенко, чи Садового. Люди будуть голосувати за кого-небудь, лиш би не за Порошенка. Він - олігарх. Україна для нього приз, отриманий у результаті виграшу. Від великої влади, що він зосередив у власних руках, йде і критика. Люди розуміють - ні Гройсман, ні Парубій не винні, винний - Порошенко. На виборах з'являться нові кандидатів: Найєм, Саакашвілі. Савченко не найбільший конкурент. Вона занадто слабкий політик, їй ще вчитись і вчитись", - каже експерт.

Як відомо, сьогодні голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів повідомив, що чинний президент Петро Порошенко піде на другий термін. Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні відбудуться у 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко ближче до імпічменту, ніж до другого терміну - Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути