субота, 25 жовтня 2014 11:50

Спецтема: Парламентські вибори

Попередні результати виборів українці дізнаються вже 30 жовтня - ЦВК

Попередні результати виборів українці дізнаються вже 30 жовтня - ЦВК

У Центральній виборчій комісії сподіваються отримати повні попередні дані про результати голосування на парламентських виборах до ранку четверга, 30 жовтня.

Про це йшла мова на робочій зустрічі голови ЦВК Михайла Охендовського з делегацією Європейського парламенту для спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України на чолі з головою наглядової місії Андрієм Пленковичем, повідомляє прес-служба ЦВК.

Охендовський зазначив, що повні попередні результати виборів на основі підсумків голосування, що надійшли від окружних виборчих комісій до ЦВК через інформаційно-аналітичну систему "Вибори народних депутатів України", комісія сподівається отримати орієнтовно в середу 29 жовтня ввечері або в четвер, 30 жовтня вранці.

Нагадаємо, в неділю, 26 жовтня, відбудуться парламентські вибори. Сьогодні в країні оголошено день тиші, коли заборонена будь-яка агітація.

Зараз ви читаєте новину «Попередні результати виборів українці дізнаються вже 30 жовтня - ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути