понеділок, 16 січня 2012 16:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Поняття "особистий масажист" Тимошенко вигадала влада - захисник

Поняття "особистий масажист" Тимошенко вигадала влада - захисник

Особистого масажиста у Юлії Тимошенко немає, до неї прийде мануальщик, якого погодять у міністерстві охорони здоров'я та у Державній пенітенціарній службі.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів захисник екс-прем'єра, народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Власенко.

"Немає такого поняття як особистий лікар чи особистий масажист Тимошенко. Це штамп, який зараз запускає влада для того, щоб показати, що у Тимошенко якісь ексклюзивні умови чи щось ще", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилася від ліків та лікарів

"По-друге, мануальні маніпуляції з хребтом — це одна із рекомендацій комісії МОЗу. Тому, чи буде відвідувати Тимошенко лікар-мануальщик? Скоріш за все, так. І буквально, найближчим часом. Але ще раз підкреслюю, ніяких особистих лікарів, особистих масажистів не існує в природі. Це придумка", - додав захисник.

Водночас, Власенко уточнив, що наразі йому нічого не відомо про відвідування екс-прем'єра лікарем-мануальщиком. За його словами, це може статися навіть сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремник: Тимошенко не втрачала свідомість - хіба що запаморочилось у голові

Адвокат також підкреслив, що лікар, який прийде до Тимошенко, обов'язково буде погоджений з відповідними державними установами.

"У будь-якому випадку, це буде лікар, який буде погоджений не тільки із МОЗом, але й буде погоджений із пенітенціарною службою. Тимошенко не може вільно просто сказати: "Я хочу, щоб це був Іванов". Навіть якщо вона так скаже, то цього Іванова потрібно буде погодити з усіма структурами", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічне освітлення не заважає Тимошенко у колонії - міністр МОЗ

Нагадаємо, що раніше у Державній пенітенціарній службі заявили, що під час комісійного огляду Тимошенко фахівцями МОЗ України були дані рекомендації щодо розширення її рухового режиму, зокрема проведення лікувального масажу і комплексу лікувальної фізкультури.

За погодженням із МОЗ масажист зможе відвідувати Тимошенко з 16 січня поточного року, наголосили тюремщики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов розповів, як у кабінетах Януковича пишуть медичні висновки про Тимошенко

Також там розповіли, що особистий масажист екс-прем'єра, може бути допущений до неї у будь-який робочий день. "На сьогодні день особистий масажист Тимошенко надала всі документи, які підтверджують її кваліфікацію. У будь-який робочий день у робочий час її буде допущено для проведення процедур", - сказав журналістам начальник сектора охорони здоров'я управління Державної пенітенціарної служби Харківської області Дмитро Корушін.

Зараз ви читаєте новину «Поняття "особистий масажист" Тимошенко вигадала влада - захисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути