середа, 01 жовтня 2014 13:51

"Полтавський патріотичний блок" йде на вибори заради єдності країни та захисту регіону

 

У складний для України час патріоти Полтавської області об'єдналися у Полтавський патріотичний блок (ППБ). Про це під час прес-конференції в RegioNews сьогодні заявили представники Блоку.

За словами кандидата по виборчому округу №150 Костянтина Жеваго, "Полтавщина є серцем України і виступає зі зразковою ініціативою об'єднання навколо захисту цілісності держави та відродження рідного краю".

"На цьогорічних виборах до парламенту Полтавщина висунули 8 кандидатів, які підтримані патріотично налаштованою громадою області. Не політиків, а патріотів. Ми об'єдналися у Полтавський патріотичний блок. Наша мета – захист території області від можливого вторгнення російських військ та терористів. За нами жителі краю, спільна робота з батальйоном "Лтава" та Автомайданом. Ми плануємо виграти вибори у всіх 8 округах. Це буде перший в історії України полтавський блок у парламенті. Враховуючи харківські події та поширення сепаратистських настроїв, ми готові захистити область та виграти "Полтавську битву" сучасності", - наголосив Костянтин Жеваго.

Коментуючи електоральну ситуацію в країні, Костянтин Жеваго запевнив, що Полтавський патріотичний блок при голосуванні за політичні сили за партійними списками підтримує Блок Петра Порошенка.

"ППБ підтримує БПП. Час об'єднувати країну і патріотично налаштованих громадян. Так само, як навколо нашого Блоку об'єдналися патріоти Полтавщини, навколо Блоку Петра Порошенко об'єднається вся Україна. Незважаючи на наміри ворога розділити Україну, Президента ми обрали у першому турі, продемонструвавши єдність усьому світові. При формуванні ППБ ми відійшли від лідерської моделі. Усі кандидати від Блоку злагоджено працюватимуть у Верховній раді в інтересах жителів Полтавщини та України", - переконаний Костянтин Жеваго.

Як повідомив кандидат по виборчому округу №146 Микола Несен, "ключовими пріоритетами діяльності Полтавського патріотичного блоку є розвиток культури та забезпечення випускників шкіл Полтавщини якісною та доступною вищою освітою".

У Полтавському патріотичному блоці запевняють, що перш за все візьмуться за вирішення питань захисту рідного краю, залучення інвестицій в економіку області, створення нових робочих місць, ремонт доріг, відродження аграрного виробництва та підвищення якості життя на селі.

За словами кандидата по виборчому округу №145 Андрія Баранова, командира батальйону територіальної оборони Лтава, на Полтавщині необхідно невідкладно провести люстрацію, яка стане взірцем для інших регіонів України.

"Люстрацію необхідно розпочати з заполітизованого голови Полтавської облдержадміністрації. Ми повинні невідкладно викинути з владної системи регіону усіх чиновників, які служили режиму Януковича. Люстрація повинна стосуватися і нині діючих народних депутатів від Полтавщини. Це наш спільний план і він співпадає з президентським баченням очищення влади", - додав Андрій Баранов.

"Наступним кроком повинна стати повна готовність Полтавщини до зимового опалювального сезону – ми повинні врятувати мешканців області від холодної зими. Це можливо, коли всю повноту відповідальності за стан справ в області нестиме патріотично налаштована група депутатів у парламенті спільно з новопризначеною після виборів місцевою владою", - заявила кандидат по виборчому округу №144 Ірина Балибіна.

Зі свого боку, кандидат по виборчому округу №147 Леонід Непіпа наголосив на необхідності термінового залучення інвестицій, як основного джерела наповнення бюджету Полтавської області на 2015 рік.

"Гордість за Полтавщину і єдність з народом є нашими принципами. Ми від них не відступимо. Полтавський патріотичний блок консолідує зусилля влади та громади і поверне довіру громадян як до народних депутатів, так і до виконавчої влади вцілому", - впенений кандидат по виборчому округу №148 Юрій Саковський.

За словами кандидата по виборчому округу №149 Віктора Лотоуса, "Полтавський патріотичний блок має чітку програму відродження та розвитку області. Нагадаю, що Полтавщина – це основа українського машинобудування. Та для відродження промисловості, необхідно перш за все захистити мешканців Полтавщини від зовнішньої загрози, від ворога, який вже підкрадається до воріт регіону".

Впевненість у перемозі висуванців Полтавського патріотичного блоку висловив і кандидат по виборчому округу №151 Роман Харченко.

"Вперше за всю історію України полтавчани віддадуть свій голос за своїх. За тих, хто їх не зрадить і не переметнеться до іншого табору. Жителів області захищає батальйон територіальної оборони "Лтава", а у парламенті інтереси області відстоюватимуть вісім кандидатів, висунутих патріотичною громадою Полтавщини".

Зараз ви читаєте новину «"Полтавський патріотичний блок" йде на вибори заради єдності країни та захисту регіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути