четвер, 24 квітня 2014 18:14

Поки Путін критикує українську АТО, росіяни провели криваву спецоперацію в Дагестані

Поки Путін критикує українську АТО, росіяни провели криваву спецоперацію в Дагестані
Фото: moidagestan.ru

Поки Росія критикує Україну за проведення антитерористичної операції на південному сході країни, російські силовики в четвер провели спецоперацію в місті Хасав'юрт в Дагестані.

Внаслідок штурму одного з будинків російські силовики убили кількох людей.

Про це повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на джерела в правоохоронних органах міста.

Як зазначається, вранці в четвер силовики намагалися блокувати приватний будинок у Хасав'юрті, проте звідти вибігла жінка і почала стріляти по них. Вогнем у відповідь вона була убита. Будинок блокували. Господарі - чоловік і дружина, а також, імовірно, двоє бандитів, які знаходилися у будинку, вийти відмовилися.

За даними джерела в правоохоронних органах, "бойовики і господарі будинку убиті". Джерело відмітило, що серед них, можливо, знаходиться підозрюваний у вбивстві депутата Народного зібрання Дагестану Муси Іславова.

Видання нагадує, що 17 квітня в місті був застрелений депутат законодавчих зборів Республіки Дагестан Муса Іславов. Як зазначили слідчі, за наявною оперативною інформацією, депутатові неодноразово погрожували бойовики з бандгрупи, яка діяла в Хасав'юртівському районі.

Нагадаємо, в Україні під час проведення антитерористичної операції підрозділами МВС і Міноборони деблоковано і знищено 3 блокпости незаконних озброєних формувань у північно-східній частині Слов'янська Донецької області. Під час бойового зіткнення убиті, за попередніми даними, 5 терористів.

Водночас президент Росії Володимир Путін назвав проведення антитерористичної операції в Слов'янську "злочином проти народу".

Зараз ви читаєте новину «Поки Путін критикує українську АТО, росіяни провели криваву спецоперацію в Дагестані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути