четвер, 08 грудня 2016 08:00

Плівки Онищенка здетонують у суспільстві - екс-нардеп

Плівки Онищенка здетонують у суспільстві - екс-нардеп
obozrevatel.com

Оприлюднений Олександром Онищенком компромат на президента Петра Порошенка може привести до масових протестів.

Про це сказав колишній народний депутат Тарас Стецьків у коментарі Gazeta.ua.

"Суспільство й так підозрює владу й президента в корупції. Але інформації для вибуху в суспільстві не достатньо. Якщо у Міністерстві юстиції США підтвердять отримання плівок, будуть серйозні збурення в Україні — аж до вимоги зміщення цього класу та усунення від влади. Суспільство поки "ковтає" один корупційний скандал за іншим. Накопичує злість і ненависть. Люди не забули офшори Порошенка, "панамський скандал", електронні декларації. У якийсь момент це все вистрілить. Суспільство поквитається з владою", - вважає Стецьків.

Оприлюднену Онищенком інформацію повинні перевірити антикорупційні органи. Однак екс-нардеп не прогнозує серйозного результату такого розслідування.

"У нас є спеціально створені антикорупційні органи — НАБУ, НАЗК, САП. Але їхні заяви не вказують на те, що вони будуть цим займатися. Розуміють, яким детонатором може стати подібне розслідування. Генеральна прокуратура на чолі з Луценком розслідувати цього ніколи не буде. Прямих наслідків зараз чекати не варто", - наголосив Стецьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко - суперсвідок, може потягнути за собою половину політикуму

Олександр Онищенко був посередником між Адміністрацією президента та парламентом. Організовував потрібні главі держави голосування у Верховній Раді. За це депутати отримували гроші. Протягом року записував свої розмови з президентом на ручний годинник із диктофоном.

Онищенко виклав у мережу аудіозапис, на якому домовляється про закриття кримінальної справи проти нього з, ймовірно, нардепом Олесем Довгим. Останній підтвердив, що мав 2 зустрічі з Онищенком.

Зараз ви читаєте новину «Плівки Онищенка здетонують у суспільстві - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути