четвер, 07 липня 2011 16:38

Під Радою за 100 гривень агітують за пенсійну реформу

Під Радою за 100 гривень агітують за пенсійну реформу

Під стінами Верховної Ради триває на підтримку пенсійної реформи.

В акції беруть участь близько тисячі людей.

На сцені біля парламенту активісти партія "Сильна Україна" повісили плакат з написом "Альтернативи пенсійній реформі немає".

Як зазначила під час свого виступу на сцені член партії "Сильна Україна" Світлана Фабрикант "дуже символічно, що молодь вкрилася під навісом з написом альтернативи пенсійній реформі немає".

Інші учасники мітингу, підтримуючи Фабрикант кажуть, що альтернативи пенсійній реформі немає.

"Все звели до підвищення пенсійного віку, однак пенсійна реформа це насамперед засіб для запуску економіки. Гроші накопичувального фонду будуть працювати і на пенсіонерів і на економіку. Важливо і те, що реформа скасовує VIP пенсії, що вдарить по пенсіонерах які жирують", - зазначила активістка Валентина.

На запитання стосовно інформації в Інтернеті що учасники мітингу отримують по 100 гривень, вона сказала: "Якби я отримувала по 100 гривень то я б не ходила на роботу"

Інші ж учасники мітингу стверджують що вони волонтери, однак неподалік від парламенту стоїть дівчина яка жаліється людині, що тримає парасольку Янукович - наш президент

"Я говорила, що мені потрібні люди на цілий день. Прийшов отримав гроші і пішов", - розповіла активістка.

Акція "тігіпківців" не обійшлася без скандальних інцидентів. Так на сцену намагалися пробитися працівники заводу "Генератор". Однак прихильники віце-прем'єра Тігіпка не пустили їх

"Їм треба було підійти до організаторів та узгодити свій виступ, а вони одразу почали зі звинувачень "вас купили", - пояснили вони своє рішення.

Ближче до Маріїнського парку зібралися прихильники опозиціонерів, що тримають плакати: "Пенсійна реформа-стоп".

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада розгляне законопроект про пенсійну реформу. Як прогнозує "регіонал" Олександр Єфремов депутати будуть працювати до ночі.

Зараз ви читаєте новину «Під Радою за 100 гривень агітують за пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути