четвер, 23 жовтня 2014 13:00

Партія "ЗАСТУП" завершила всеукраїнське передвиборче турне
4

Політична партія "Всеукраїнське аграрне об'єднання "ЗАСТУП" завершила всеукраїнське турне. За три тижні лідери партії — Віра Ульянченко, Геннадій Новіков, Ірина Синявська, Олександра Шереметьєва та Володимир Хоменко — об'їздили більшість областей України.

За інформацією прес-служби партії "ЗАСТУП", кожна зустріч з очільниками аграрної політсили супроводжувалася аншлагом.

"ЗАСТУП" користується великою повагою й довірою серед селян, сільських трударів. Адже це партія, яка говорить голосом хліборобської України й хоче не на словах, а на ділі захистити село", — зазначила учасниця форуму в Харкові, голова Волохівської сільської ради Інна Чугун.

Загалом, участь у регіональних форумах "ЗАСТУПу", де обговорювалася передвиборча програма "За рідну землю!", узяли понад 25 тисяч людей, які представляють різні верстви сільського населення. Один із лідерів партії "ЗАСТУП" Володимир Хоменко розповів, що головним завданням регіональних форумів було донести до українців, котрі живуть у селах, що відтепер у них є захисник і союзник.

"Повірте мені, якщо у Верховній Раді не буде представлена аграрна партія "ЗАСТУП", то вже завтра нам потрібно буде рятувати нашу землю. "ЗАСТУП" розробив конкретні ініціативи та конкретні реформи й готовий їх реалізовувати. Адже настав час захистити себе, оселю та рідну землю", — підкреслив Володимир Хоменко.

Виступаючи перед тисячами людей із різних регіонів України, заступник лідера Ірина Синявська наголошувала, що передвиборча програма "ЗАСТУПу" написана не політиками для села, а селом для політиків.

"В її розробці взяли участь сільські та селищні голови, керівники агроасоціацій і експерти аграрного ринку України. У програмі покроково описано найболючіші проблеми селян і реальні реформи, які допоможуть їх розв'язати", — сказала Ірина Синявська.

Для комплексного відродження агросектора та сільських територій "ЗАСТУП" вважає за необхідне розширити повноваження й бюджетну базу сільських громад і надати їм право самостійно розпоряджатися заробленими грошима.

"Окрім того, ми виступаємо за створення стимулів для фермерів-початківців, запровадження спеціального режиму сприяння для лікарів, вчителів та інших представників сільської інтелігенції, аби зробити село привабливим для життя", — зауважила Віра Ульянченко й додала, що "ЗАСТУП" хоче, аби в українському селі була створена справжня європейська інфраструктура, щоб село стало заможним і розвинутим.

25 тисяч учасників регіональних форумів схвально оцінили передвиборчу програму "ЗАСТУПу". Адже, на відміну від інших партій, аграрна політсила не займається популізмом, а пропонує реальні кроки для відродження села. І всі ці люди готові 26 жовтня підтримати "ЗАСТУП" на виборах до Верховної Ради.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Партія "ЗАСТУП" завершила всеукраїнське передвиборче турне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути