середа, 13 липня 2011 08:46

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Партія регіонів про Ландіка: У сім'ї не без виродка

Партія регіонів про Ландіка: У сім'ї не без виродка

Партії регіонів необхідно зробити висновки з ситуації, що склалася з депутатом Луганської мiської ради Романом Ландiком.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Валерій Коновалюк в ефірі 5 каналу, коментуючи виключення депутата з лав Партії регіонів.

"Не тільки підтримую (виключення). На багатьох засіданнях політради я виступав з пропозицією дати оцінку не тільки таким подіям, які відбувались раніше, але зробити все, щоб в Партії регіонів були люди, які переконані в ідеологічних засадах, програмних засадах і цілях партії", - заявив він.

"Як кажуть в народі: в сім'ї не без виродка. Для мене дуже прикро, що ми взагалі це обговорюємо, тому що це ганьба", - зазначив Коновалюк.

"Я переконаний, що нам не тільки необхідно зробити певні висновки з цієї ситуації, але таким чином, щоб будь-хто на будь-якій посаді, якщо він так брутально порушує закон, демонструє власне безкультур'я і робить злочинні дії, не може ховатись за партійною ознакою", - додав політик.

Як повідомлялося раніше, 12 липня скандальний депутат був виключений з Партії регіонів.

Нагадаємо, Роман Ландік під час відпочинку в ресторані побив дівчину, яка сиділа за іншим столиком. Подія зафіксовано на відео, ролик опубліковано в інтернеті. Постраждала, 20-річна Марія Коршунова, зараз знаходиться в неврологічному відділенні однієї з луганських лікарень. У неї струс мозку, травми і нервовий зрив.

7 липня прокуратура Луганської області порушила відносно Романа Ландика кримінальну справу за ознаками хуліганства. Він не приходив на виклики в міліцію і не з'являвся за місцем проживання.

Оголошеного в розшук Ландика затримали в Росії під Краснодаром. Зараз він знаходиться в Краснодарському СІЗО і очікує екстрадиції в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів про Ландіка: У сім'ї не без виродка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути