вівторок, 12 липня 2011 10:03

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік побоявся тікати на розкішному "Бентлі"

Ландік побоявся тікати на розкішному "Бентлі"

Стали відомі подробиці затримання втікача-депутата у Росії. Нагадаємо, після того, як Роман Ландік проігнорував повістку з міліції, правоохоронці кинулися його шукати. Ландік втік до Росії, проте далеко піти не встиг, пише Сегодня.

У неділю Романа Ландіка затримали російські правоохоронці.

"Затримали його під Краснодаром, на автомобілі родичів він нелегально перетнув український кордон", - розповіла Тетяна Погукай, керівник прес-служби УМВС в Луганській області.

Ховаючись від міліції, Ландік прихопив із собою молоду дружину Ганну Тукіш, в момент затримання вона була в машині (це був BMW, - стверджує видання) з чоловіком. До речі, пара розписалася в травні цього року і в подарунок отримала розкішний "Бентлі". Але, мабуть, на ньому тікати від правосуддя подружжя не наважилося.

"В даний час Ландік перебуває на території РФ у місцевому ізоляторі, вирішується питання про його екстрадицію", - уточнила Тетяна Погукай. Коли Ландіка повернуть до України, під час слідства він перебуватиме у луганському СІЗО.

Нагадаємо, в ніч на 5 липня в ресторані "Баккара" Ландік посварився з Марією Коршуновою. Сварка переросла в бійку. В результаті дівчина потрапила до лікарні зі зламаним носом, струсом мозку та забоями. Щодо дебошира прокуратура порушила кримінальну справу за хуліганство (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу Україні), хід слідства контролює Генеральна прокуратура України.

Зараз ви читаєте новину «Ландік побоявся тікати на розкішному "Бентлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути