понеділок, 13 липня 2009 17:41

Партія регіонів обіцяла не блокувати трибуну

Партія регіонів обіцяла не блокувати трибуну
Партія регіонів обіцяла не блокувати трибуну парламенту під час позачергового засідання.

Про це повідомив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін.

За його словами, у порядку денному передбачається розглянути 3 питання: законопроект, який стосується рекапіталізації банків, зміни до держбюджету в частині виділення коштів на проведення Євро–2012 та законопроект про вибори президента України.

"Протягом останніх днів представники нашої фракції вели активні консультації з парламентською фракцією Партії регіонів. Ми дійшли компромісу, що парламент буде розблоковано, а розгляд контраверсійних питань, а саме кадрових призначень в Уряді та розгляд законопроекту ПР про прожиткових мінімум – ми відкладаємо. Представники Партії регіонів пообіцяли, що блокування парламенту не буде", - заявив він.

"Якщо Партія регіонів відмовиться від домовленостей і знову під різними приводами заблокує проведення позачергово засідання - це буде остаточним і кінцевим підтвердженням того, що лише на словах Партія регіонів турбується про державу і український народ", - переконаний депутат, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів обіцяла не блокувати трибуну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути