четвер, 21 квітня 2016 01:15

Організатори референдуму по Україні будуть судитися із урядом Нідерландів

Організатори референдуму по Україні будуть судитися із урядом Нідерландів
ua.korrespondent.net

Організація "Форум за демократію", яка була ініціатором референдуму щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС у Нідерландах хоче судитися із державою у зв'язку із рішенням відмовитися від негайного скасування Угоди і дати уряду більше часу на переговори.

Про це повідомляє "Укрінформ".

В організації заявили, що було порушено пункт закону, за яким уряд мав "якомога швидше" визначитися із рішенням щодо того прийняти чи відкинути результати референдуму.

Варто зазначити, у вівторок голландський парламент проголосував проти ініціативи із вимогою до уряду негайно відкликати закон про ратифікацію угоди про асоціацію Україна-ЄС у зв'язку із негативними результатами референдуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нідерландський парламент провалив голосування проти України

Нагадаємо, 6 квітня в Нідерландах відбувся консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію України з Євросоюзом. 61% голландців, які прийшли на дільниці, проголосували проти України. Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте після референдуму заявив, що влада країни ретельно перегляне Угоду про асоціацію з Україною, щоб "задовольнити всі сторони". Потім Рютте пообіцяв, що до кінця червня уряд Нідерландів дасть остаточну відповідь щодо Угоди.

Зараз ви читаєте новину «Організатори референдуму по Україні будуть судитися із урядом Нідерландів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути