пʼятниця, 06 січня 2012 15:35

Опозиції пропонують створити до виборів спільну "ЗаЩаМУ"

Опозиції пропонують створити до виборів спільну "ЗаЩаМУ"

Лідер Партії захисників вітчизни, народний депутат від НУ-НС Юрій Кармазін висунув ідею на базі будь-якої вже наявної партії створити нову єдину опозиційну політсилу, назвати її "За щасливу, могутню Україну" (ЗаЩаМУ) і, таким чином, спільно йти опозиції на парламентські вибори.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua. Разом з тим, на думку політика, об'єднання опозиції в єдиний список малоймовірне.

"Ми робимо спробу це зробити і виробляємо необхідні алгоритми, адже у нас є дуже великі і менші члени Комітету опору диктатурі. Аналізуючи ситуацію, яка відбувається у державі, я приходжу до висновку, що опозиція може перемогти, але тільки тоді, коли вона піде єдиним списком що за партійним напрямком, що у мажоритарних округах", - відзначив Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко закликала опозицію до об'єднання, аби "дати бій правлячій мафії"

За його словами, єдиний опозиційний список має бути сформований за одним критерієм - "чи ти за незалежну Україну, чи ти проти незалежної України, чи ти визнаєш верховенство Конституції, чи ти не визнаєш верховенство Конституції, чи ти визнаєш Господа, чи ти не визнаєш Господа".

"Суспільство поставили у таку ситуацію, в якій опозиція має об'єднатися, що дуже маловірогідно, бо є дуже багато людей, які хочуть розділяти і йти кількома колонами", - зауважив нунсівець.

На його переконання, скасування участі політичних блоків на майбутніх виборах не стане завадою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" і "Народна самооборона" оголосили про спільний похід проти Януковича

"На базі будь-якої партії можна придумати нову назву, умовно кажучи - "За щасливу, могутню Україну". Під цією назвою можуть йти абсолютно всі представники опозиції. Хтось призупинить своє членство у партії, якщо так буде потрібно України. Таким чином, спільними зусиллями, виконавши вказівку про об'єднання, ми можемо забезпечити свою перемогу", - резюмував Кармазін.

Зараз ви читаєте новину «Опозиції пропонують створити до виборів спільну "ЗаЩаМУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути