четвер, 14 червня 2012 12:00

Опозиція зібрала за круглим столом експертів і обговорить гуманітарні питання програми

Опозиція зібрала за круглим столом експертів і обговорить гуманітарні питання програми
Олег Медведєв відкрив круглий стіл опозиції. Фото: polittech.org

В Києві розпочався круглий стіл об'єднаної опозиції "Духовно багате культурно розвинене суспільство". Обговорення присвячене гуманітарній частині програми об'єднаної опозиції.

На ньому присутні народні депутати В'ячеслав Кириленко, Ольга Боднар, Ігор Гринів, Юрій Стець, Володимир Яворівський та голова комісії з питань культури Київради Олександр Бригінець.

Окрім них на круглий стіл запрошені більше двох десятків експертів з книговидавництва, кіно, церкви.

"Об'єднана опозиція зрозуміла, що бореться не тільки  проти Януковича, і  оприлюднила програму, яка винесена на широке обговорення. Писалася вона до того, як виникла ситуація із мовним законом. Сьогодні гуманітарне питання не з нашої ініціативи вийшло на перший план і потребує нашої відповіді. А керівництво об'єднаної опозиції мандрує регіонами, вони проїхали вже 15 регіонів, там відбуваються круглі столи", - почав круглий стіл віце-президент Української піар-ліги Олег Медведєв.

На круглому столі запланована презентація положень програми, виступи В'ячеслава Кириленка, Олега Медведєва, Володимира Яворівського. Потім очікується дискусія щодо презентованого документу.

 

Зараз ви читаєте новину «Опозиція зібрала за круглим столом експертів і обговорить гуманітарні питання програми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути