вівторок, 12 червня 2012 16:39

Яценюк має намір у новій ВР скасувати усі "антидержавні закони" Януковича

Яценюк має намір у новій ВР скасувати усі "антидержавні закони" Януковича
Арсеній Яценюк заявив, що йому потрібно 226 "багнетів" у наступній ВР. Фото: job-sbu.org

Об'єднана опозиція ставить перед собою завдання в новому парламенті скасувати антидержавні закони Партії регіонів та президента Віктора Януковича.

Як повідомила прес-служба "Фронту змін", про це заявив голова ради об'єднаної опозиції, лідер цієї політсили Арсеній Яценюк.

За словами політика, закон про мови – "лише один із антидержавних кроків нинішньої влади".

"Є десятки антидержавних законів, ухвалених Януковичем разом із провладною більшістю. Тому окрім законів про порядок імпічменту та відкликання народного депутата, один із законопроектів, який зараз готує об'єднана опозиція, стосуватиметься скасування антидержавних законів нинішньої влади", - підкреслив Яценюк.

Він зазначив, що "закон про мови у парламенті проголосували 234 зрадники".

"Є 234 зрадники, мета яких - підтримати режим імені монарха Януковича і фактично розірвати країну на шматки так, як це робилося в 2004 році, щоб тоді Янукович виграв президентські перегони. Їхня мета - відтягнути основну увагу від тих неймовірних соціальних провалів, які є в країні, піднявши мовне питання", - підкреслив нардеп.

Аби не допустити ухвалення антидержавних законів, наголосив лідер "Фронту змін", після парламентських виборів об'єднана опозиція має створити у ВР нову демократичну більшість.

"Саме тому в новій демократичній Верховній Раді нам потрібно 226 проукраїнських, державницьких голосів", - уточнив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк має намір у новій ВР скасувати усі "антидержавні закони" Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути