пʼятниця, 02 березня 2012 17:51

Опозиція все ще хоче бачити Януковича: він має негайно оголосити час і місце зустрічі

Опозиція все ще хоче бачити Януковича: він має негайно оголосити час і місце зустрічі

Опозиція вимагає від президента Віктора Януковича погодитися на пропозицію і негайно оголосити про час та місце публічної та відкритої зустрічі.

Про це йдеться у спільній заяві партій "Батьківщина" та "Фронт Змін", оприлюдненій прес-службою "Батьківщини".

Зокрема, у політсилах нагадали, що 10 днів тому опозиційні депутати звернулись до президента України з вимогою про публічну зустріч для обговорення критичної ситуації в країні та шляхів виходу з неї. Проте окрім заяви Віктора Януковича "про постійне бажання зустрітися та відчувати настрої в парламенті" в одному з інтерв'ю, ані опозиція, ані народ України нічого так і не почули.

"За цей час Україна ще більше наблизилась до прірви. Влада винесла ганебний та несправедливий вирок ще одному своєму політичному опоненту Юрієві Луценку та вступила в черговий конфлікт з Євросоюзом, що унеможливлює парафування Угоди про асоціацію з ЄС. Цього ж тижня в Україні зросли тарифи на воду для населення та ціни на бензин", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції не знають, як достукатись до Януковича, і питають, чи допоможуть вила

Парламентська більшість і президент не зробили жодного кроку щодо негайного виконання вимог, що містяться у Резолюції ПАРЄ, підкреслили опозиціонери.

Йдеться, зокрема, про забезпечення незалежного лікування лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко поза межами колонії, зняття з екс-прем'єра політично-вмотивованих звинувачень та приведення до європейських вимог, як цього вимагає резолюція ПАРЄ, статей 364 та 365 Кримінального кодексу України, а також забезпечення повноцінної участі Тимошенко, Луценка у парламентських виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимоги опозиції жалюгідні з точки зору реалізації

"Опозиція іще раз звертається з вимогою до президента Януковича. Досить ховатися за розлогими й беззмістовними інтерв'ю та повідомленнями прес-служби. Настав час відповідати на питання, які хвилюють всю Україну", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" вважає, що зустріч з Януковичем нічого не дасть: буде демагогія

"Ми вимагаємо, щоб президент негайно оголосив про час та місце публічної та відкритої зустрічі з опозицією", - підсумували в опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція все ще хоче бачити Януковича: він має негайно оголосити час і місце зустрічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути