неділя, 12 травня 2013 14:41

Опозиція не проти базування Чорноморського флоту в Криму - Рибак

Опозиція не проти базування Чорноморського флоту в Криму - Рибак
Володимир Рибак. Фото: radiosvoboda.org

Україна буде виконувати зобов'язання перед партнерами з перебування на своїй території Чорноморського флоту Російської Федерації (ЧФ РФ), заявив голова Верховної Ради України Володимир Рибак, який взяв участь у заходах з нагоди 230-річчя Чорноморського флоту у неділю у Севастополі.

Відповідаючи на запитання журналістів про своє ставлення до того, що українська опозиція ставить питання про необхідність денонсувати угоди про продовження базування ЧФ РФ до 2042 року, спікер сказав: "Опозиція не ставить питання, окремі політики - дійсно, є такі висловлювання. Однак, це міждержавні відносини, і Україна - країна, яка виконує взяті на себе зобов'язання".

Голова Верховної Ради вважає, що 230-а річниця Чорноморського флоту - це свято двох держав.

"Думаю, сьогоднішнє свято - це якраз свято двох наших держав. 230 років, починаючи від будівництва перших кораблів. Перемоги ми разом ділили. Були невдачі певні ... Однак сьогодні Чорноморський флот і Військово-морські сили України разом святкують, і, я думаю, що це елемент стабільності в цілому, і перш за все в цьому регіоні", - резюмував В.Рибак.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не проти базування Чорноморського флоту в Криму - Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

183

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути