пʼятниця, 27 травня 2011 13:11

Обама обійняв вагітну Карлу Бруні на саміті "Великої вісімки"
13

Фото: Reuters

Журналісти, які висвітлюють саміт "Великої вісімки" в Довілі, помітили явно збільшений живіт дружини президента Франції Ніколя Саркозі Карли Бруні, повідомлення про можливу вагітність якої нещодавно з'явилися в ЗМІ, повідомляє РИА "Новости".

Саме подружжя Саркозі розмов про можливе поповнення в сімействі уникає, проте батько президента Франції в інтерв'ю німецькому таблоїду підтвердив, що Бруні вагітна, і висловив надію, що незабаром у нього з'явиться внучка, "така ж прекрасна, як і Карла".

На зустрічі політичних лідерів країн, що беруть участь у саміті "Великої вісімки", Карла Бруні з'явилася у сукні-футлярі. Однак хитромудрий крій вбрання все-таки не приховав те, про що таблоїди регулярно повідомляють вже кілька тижнів: президентське подружжя готується до поповнення, пише Kleo.ru.

Тепер, коли цікавий стан Карли не приховаєш, публіка з цікавістю чекає, коли ж представники Єлісейського палацу зроблять офіційну заяву. Втім, можливо, Бруні даний момент вважає не найкращим для подібної сенсації.

Між тим, учасники саміту "Великої вісімки" прийняли підсумкову декларацію. Наступний захід подібного формату відбудеться в 2012 році в США. У документі, зокрема, піднімається проблема припинення кровопролиття в Лівії. Як визнали всі глави країн G8, лівійський лідер Муаммар Каддафі має піти у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Обама обійняв вагітну Карлу Бруні на саміті "Великої вісімки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути