понеділок, 05 вересня 2011 16:44

НУ-НС "затушкована" на 30% - Парубій

НУ-НС "затушкована" на 30% - Парубій

У НУ-НС буде створено групу, яка відстежить голосування кожного депутата фракції. Наразі парламентська фракція "Наша Україна - Народна Самооборона" складається приблизно на 30% з "тушок", яких можуть виключити зі складу фракції.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

Зокрема, депутат підтвердив, що завтра з цієї нагоди відбудеться засідання фракції НУ-НС.

"Я особисто цілковито підтримую питання про виключення із фракції "тушок". Більше того, я наполягав і наполягаю зараз, що вкрай важливо виключити усіх тих депутатів, які відійшли від програмних положень, з якими йшов блок НУ-НС на вибори. Адже вони дискредитують усіх чесних депутатів, які голосують згідно своїх передвиборчих програм", - зауважив Парубій.

За його словами, коли на табло висвічується, що від НУ-НС певна кількість парламентаріїв проголосувала разом із Партією регіонів, "ця пляма падає на всіх нунсівців".

На думку "нашоукраїнця", сьогодні у фракції є можливість назбирати достатню кількість голосів і більшістю виключити "тушок".

"Питання полягає у тому, щоб ми нарешті змогли зібрати засідання фракції і прийняти консолідоване рішення. На жаль, поки що цього не вдалось, бо всі ставили запитання: а що буде потім, а хто буде головою. Але хто далі очолить фракцію - це вже більш технічний момент... Звісно, тут є певний ризик. Проте цей крок треба зробити для того, щоб зрозуміти, скільки у фракції принципових людей, які займають проукраїнську, державницьку позицію", - наголосив Парубій.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Народної самооборони" Тарас Стецьків заявив про те, що у вівторок із НУ-НСу можуть виключити 21 депутата.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС "затушкована" на 30% - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути