понеділок, 05 вересня 2011 14:33

Кириленко хоче очолити фракцію НУ-НС заради Ющенка – Москаль

Кириленко хоче очолити фракцію НУ-НС заради Ющенка – Москаль

"Нунсівець" Геннадій Москаль вважає, що із фракції НУ-НС не виженуть ні одного депутата.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву свого колеги Тараса Стецьківа про те, що у вівторок із НУ-НСу можуть виключити 21 депутата.

"На фракції не буде кворуму. Засідання допоможе, як мертвому кадило. Фракція непідконтрольна Віктору Ющенку, поки там при владі Микола Мартиненко. Сьогодні Олександр Третьяков, В'ячеслав Кириленко вирішили змінити цю ситуацію, інакше Ющенко не потрапить до парламенту, не маючи фракції. Він хоче йти на вибори. У нього там ще є Бондарчук, Наливайченко із амбіціями потрапити до Верховної Ради. Тому треба прибрати тих, які підтримують Мартиненка", - зазначив депутат.

За словами Москаля, у фракції є 20-22 симпатики Мартиненка, в тому числі й він.

"Причини, щоб вигнати, придумають різні: той не так голосував, інший - орден отримав, ще хтось не туди дивився. Особисто я дратую їх, бо задаю багато питань. Наприклад, чому Ющенко не здає кров на експертизу, де "Дитяча Лікарня майбутнього", - наголосив він.

"Керівником фракції хочуть призначити Кириленка. Їм цього не вдасться. У нас така фракція, що лише говорять, а потім розходяться", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко хоче очолити фракцію НУ-НС заради Ющенка – Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути