понеділок, 20 лютого 2012 17:24

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі ще спростують заяви МОЗу щодо діагнозу Тимошенко - Власенко

Німецькі лікарі ще спростують заяви МОЗу щодо діагнозу Тимошенко - Власенко

Німецькі лікарі, які оглядали Юлію Тимошенко у складі міжнародної медичної комісії, допускають, що будуть змушені спростовувати інформацію українського МОЗу.

Про це під час спілкування з журналістами біля Качанівської колонії в Харкові заявив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Він нагадав, що німецькі лікарі зробили заяву, в якій наголосили на декількох важливих моментах.

"По-перше, вони сказали, що вкрай здивовані тими заявами МОЗу, які є і які не мають нічого спільного з реальністю, - сказав він. - По-друге, вони вважають, що будуть змушені спростовувати ще більше, ніж вони спростували".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка переконаний: Тимошенко оперувати і лікувати у стаціонарі не потрібно

"По-третє, незважаючи на заяви МОЗу про те, що комісія завершила свою роботу, всі написали діагнози, і ці діагнози нібито десь збігаються, німці чітко зазначили, що вони ніяких діагнозів не писали, вони написали своє попереднє бачення", - наголосив захисник, додавши, що зараз німецькі лікарі готують остаточний діагноз і рекомендації.

"Вони ж нормальні лікарі, вони ж не суддя Кірєєв, не Раїса Моїсеєнко, яка подивилася здалека на хворого і сказала, що знає, чим він хворий. Їм треба вивчити матеріали", - підкреслив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник Тимошенко звинуватив лікарів МОЗ у нетриманні язика за зубами

Захисник також нагадав, що німецьких лікарів "мурижили з 12-ої до 3-ої години ночі в день роботи консиліуму, вимагали від них хоч щось написати і розголосити інформацію".

"Відповідно вони написали "хоча б щось" - дуже і дуже попередні висновки, які їм ще необхідно уточнити на базі тієї інформації, тих даних, які вони отримали під час обстеження", - зазначив захисник Тимошенко, нагадавши, що і канадські лікарі, і канадське Міністерство закордонних справ вже висловили своє обурення тим, що відбувається з боку Міністерства охорони здоров'я і пенітенціарної служби України, зокрема, щодо їхніх заяв щодо кваліфікації лікарів і щодо тих результатів, які нібито мають канадські лікарі.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі ще спростують заяви МОЗу щодо діагнозу Тимошенко - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути