неділя, 26 червня 2016 13:43

Ніхто з чорної бухгалтерії не здав добровільно зразки почерку - Ситник

Ніхто з чорної бухгалтерії не здав добровільно зразки почерку - Ситник

Матеріали так званої чорної бухгалтерії Партії регіонів оцифровані, триває експертиза почерку. Про розповів директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, в інтерв'ю "5" каналу.

"Частина осіб з числа згаданих у списках, встановлена, тривають допити. Інші особи встановлюються", - заявив Артем Ситник.

Директор Бюро повідомив, що продовжують збирати зразки почерку осіб, згаданих у списках, триває графологічна експертиза, встановлюються витрати, біля яких стоїть підпис конкретної особи.

Ситник зазначив, що ніхто з осіб, які заявляли про підроблення їхніх підписів у списках чорної бухгалтерії Партії регіонів, так і не прийшов до НАБУ добровільно надати зразки свого почерку детективам.

"Не прийшли довести свою непричетність навіть ті, хто з трибуни парламенту кричав, що їхні прізвища у списках несправжні", - підкреслив директор Бюро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукаш допитали у справі про чорну бухгалтерію ПР

Нагадаємо, 30 травня Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування на підставі заяви Віктора Трепака, колишнього заступника голови СБУ. Він передав документи, які підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів на суму майже $2 млрд низці колишніх та нинішніх високопосадовців, серед яких фігурує і керівник ЦВК Михайло Охендовський.

Зараз ви читаєте новину «Ніхто з чорної бухгалтерії не здав добровільно зразки почерку - Ситник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути