вівторок, 24 грудня 2013 20:44

Невідомі погрожують "ударівцю" облити кислотою

Невідомі погрожують координатору Молодіжного крила партії УДАР Дмитру Білоцерковцю. Про це повідомляє "Українська правда".

Відповідну заяву до МВС України у Севастополі Білоцерковець написав у вівторок. Невідомі погрожують облити його кислотою.

"15 грудня 2013 року невідома особа з телефонного номеру 0955686781 у період часу з 22:00 до 22:15 зателефонувала моєму родичу (матері) на її номер та погрожувало моєму життю та здоров'ю, а також вимагало, щоб я припинив свою суспільно-політичну діяльність через те, що, як пояснив невідомий, моя діяльність йому не подобається", - йдеться у заяві.

"Після цього 24 грудня 2013 року о 4 годині 32 хвилини з телефонного номера 0692554872 також моєму родичу (матері) на такий самий номер подзвонила невідома особа, яка погрожувала облити мене кислотою", - додав Білоцерковець у своїй заяві.

Автор: Фото: pravda.com
 

У цих діях він вбачає ознаки злочину, що підпадають під дію статей 129 і 346 Кримінального кодексу, а саме "погроза вбивством та погроза чи насилля по відношенню до державного або громадського діяча". Тому він просить занести його заяву до єдиного реєстру досудових рішень та провести необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше у машині Білоцерковця невідомі прокололи чотири колеса та написали фарбою "УДАР за євромайдан".

Зараз ви читаєте новину «Невідомі погрожують "ударівцю" облити кислотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути