середа, 02 листопада 2011 22:02

Народних депутатів позбавлять пільг у наступному році - Баранов

Народних депутатів позбавлять пільг у наступному році - Баранов

У наступному році в Україні будуть ліквідовані пільги для народних депутатів. Про це в ефірі "5 каналу" сказав голова Комітету Верховної Ради з питань бюджету Валерій Баранов.

"У постанові, за яку ми проголосували, записано, що ми ліквідовуємо всі депутатські пільги. Я та Владислав Лук'янов є авторами даної ініціативи. Цю ініціативу підтримали Володимир Михайлович Литвин, Микола Янович Азаров та Сергій Льовочкін. Тому це неподобство буде ліквідовано, і ми будемо з відкритим обличчям дивитися у вічі наших громадян", - зазначив Баранов.

Парламентарій зауважив, що під час зустрічі з главою Адміністрації президента України Сергієм Льовочкіним було досягнуто згоди щодо зменшення фінансування Державного управління справами.

Як стало відомо, зокрема, для народних депутатів пропонують скасувати безкоштовні путівки для санаторно-курортного лікування, відмінити норми про надання депутату житла або грошової компенсації, виплати матеріальної допомоги колишньому народному депутату після завершення терміну його повноважень. Також пропонують обмежити безкоштовний проїзд депутатів на всіх видах транспорту.

Крім цього, Кабміну запропонували забезпечити скорочення на 50% ліміту легкових автомобілів, які обслуговують органи виконавчої влади. Надмірний автотранспорт пропонується продати, кошти від продажу зарахувати в загальний фонд держбюджету.

Зараз ви читаєте новину «Народних депутатів позбавлять пільг у наступному році - Баранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути