субота, 29 жовтня 2011 11:35

Володимир Литвин має пільги як учасник бойових дій - Кужель

Володимир Литвин має пільги як учасник бойових дій - Кужель

Віце-прем'єр і лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко — амбіційний політик і хоче більшого, ніж має зараз. Спочатку  він бажає стати прем'єром, потім — президентом. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказала його колишня заступниця в партії Олександра Кужель.

"У "Регіонів" дуже впав рейтинг, а "Сильна Україна" топчеться на їхньому полі. Вони прибирають конкурента шляхом влиття в Партію регіонів", - зазначила вона.

На запитання, що влиттям "Сильної України" в Партію регіони Тігіпкові буде легше проводити реформи, Кужель відповіла:

"Питання — які реформи? Добре, якщо проведуть судову реформу і зроблять суди прозорими. Тігіпко хоче реалізувати реформу пільг. Приміром, у Швеції раз на п'ять років перевіряють право на пільги. А в нас, буває, заходиш у величезний будинок — усе в килимах, кришталях, а господар пишеться інвалідом. Це ганебно. Голова Верховної Ради Володимир Литвин має пільги як учасник бойових дій".

Депутати теж не цураються отримувати пільги як чорнобильці.

"Багато народних депутатів отримують 50 тисяч як чорнобильці. Водночас по допомогу до мене звернулася жінка. Каже: "Я народила від чоловіка-чорнобильця дитину. Він нас покинув і пішов до іншої жінки, в якої вже була дитина. І пільги із з чоловіком перейшли до чужої дитини". Таких ситуацій безліч. Ми надавали Тігіпку пропозиції, як провести підготовчий етап реформування пільг. Пропонуємо розумні кроки, а вони роблять по-своєму. То який сенс до них іти, що це додасть країні, людям?".

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зазначимо, що Литвин навіть не проходив строкову службу в Радянській Армії, не говорячи про участь у бойових діях.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Литвин має пільги як учасник бойових дій - Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути