понеділок, 25 лютого 2013 13:32

Нардепи Бригинець і Павловський вимагали "Юлі - волю!" у Брюсселі

Депутати з фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець і Андрій Павловський разом із активістами перед початком саміту Україна - ЄС у Брюсселі пікетували будівлі Єврокомісії та Ради Євросоюзу з вимогами до української влади дотримуватися демократичних стандартів.

Як повідомляє прес-служба Бригинця, акція проводилася за дорученням партійної організації "Батьківщина" паралельно з маніфестаціями в Києві.

"Мета нашої акції - бажання звернути увагу європейців на проблеми з демократією і з виборчим правосуддям, які є в Україні. Ми пікетували Єврокомісію і Раду Європи (мова йде, швидше за все, про Раду ЄС) з плакатами в руках з написами: "Українці поділяють європейські цінності!" і "Юлі волю!", - повідомляє депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі розпочався саміт Україна - ЄС

За його словами, ці гасла викликали інтерес у місцевих жителів - вони зупинялися, щоб розглянути плакати, фотографували українців, сигналили з машин і вигукували слова підтримки.

За інформацією Бригинця, учасникам пікету не дозволили продовжити акцію біля будівлі Ради Європи через те, що вона не була зареєстрована. Поліція, яка, за словами місцевих журналістів, була викликана не охороною Ради Європи, а працівниками посольства України в Брюсселі, попросила мітингувальників припинити акцію біля Ради Європи і перейти пікетувати в інше місце, яке не відноситься до саміту.

Нагадаємо, у понеділок у Брюсселі проходить саміт Україна - ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи Бригинець і Павловський вимагали "Юлі - волю!" у Брюсселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути