понеділок, 25 лютого 2013 00:14

Сьогодні у Брюсселі вирішать перспективу асоціації між Україною та ЄС

Сьогодні у Брюсселі вирішать перспективу асоціації між Україною та ЄС
Фото: tsn.ua

Сьогодні, 25 лютого, у Брюсселі відбудеться XVI саміт Україна - Європейський Союз, на якому основним питанням стане обговорення перспективи підписання Угоди про асоціацію в поточному році.

Українську делегацію на саміті очолить президент Віктор Янукович, сторону ЄС представлятимуть президент Ради ЄС Херман Ван Ромпей і президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу.

За інформацією прес-служби глави української держави, головною темою для обговорення під час саміту стане перспектива укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також кроки, які сторони планують зробити для підписання цього документа на Вільнюському саміті "Східного партнерства" наприкінці листопада поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович: На саміті "Україна-ЄС" зробимо крок до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом

Особливу увагу під час зустрічі буде приділено перспективам запровадження безвізового режиму поїздок громадян української держави до ЄС та прогресу України у виконанні відповідного плану дій.

У рамках заходу сторони також обговорять шляхи активізації секторального співробітництва, насамперед, у сфері енергетики, питання міжнародної та регіональної взаємодії.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні у Брюсселі вирішать перспективу асоціації між Україною та ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути