субота, 23 лютого 2013 09:15

В опозиції обіцяють підтримувати всі законопроекти щодо ЄС

В опозиції обіцяють підтримувати всі законопроекти щодо ЄС
Фото: tsn.ua

Опозиція буде голосувати за всі документи, які стосуються просуванню України до Європейського союзу.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Ми за прийняття всіх законопроектів, які стосуються походу України до Європейського союзу. Я переконаний, що, можливо в рамках узгоджувальної комісії, ми знайдемо шляхи, як підготувати правильні тексти законів і щоб весь парламент саме так, як він проголосував за заяву про європейську інтеграцію, проголосував за рух до Європи", - наголосив він.

Яценюк також додав: "Протягом тижня ми в комітеті з питань європейської інтеграції займалися тим, щоб мати єдиний узгоджений текст. Тобто, якщо є воля політична, можемо досягати результату. У нас є комітет з питань європейської інтеграції. Буду пропонувати нашим політичним опонентам провести засідання цього профільного комітету за участі керівників фракцій".

Водночас, політик зауважив, що поки ніхто із влади нічого з цього приводу не пропонує.

"Ні текстів законів, ні узгоджувальної комісії, яка би сказала, що треба приймати (щодо євроінтеграції), зараз немає. Хай приїде уряд і скаже: "Ми приймаємо цей закон, який запровадить безвізовий режим. Ми приймаємо цей закон, який зменшить корупцію в країні". Тоді ми вийдемо на іншу предметну дискусію", - запевнив Яценюк.

Нагадаємо, що 22 лютого після розблокування Верховної Ради, народні депутати проголосували за постанову щодо євроінтеграційних прагнень України.

 

Зараз ви читаєте новину «В опозиції обіцяють підтримувати всі законопроекти щодо ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути