субота, 13 квітня 2013 21:00

Наливайченко пояснив, за що влада переслідує опозицію

Наливайченко пояснив, за що влада переслідує опозицію
Валентин Наливайченко. Фото: liga.net

Лідери опозиції – Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок вже внесли в парламент законопроекти, які передбачають антикорупційну люстрацію влади. Про це під час акції "Вставай, Україно!" у Полтаві заявив народний депутат від фракції "УДАР Віталія Кличка" Валентин Наливайченко.

"Ми виступаємо за скорочення бюджетних витрат на владу, чиновників та депутатів та спрямування цих коштів на пенсії та соціальні виплати вже зараз. Люди мають вимагати від партії влади проголосувати за ці законопроекти", - сказав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хотів, щоб був Кличко" - Катеринчук про кандидата в мери Києва

Він переконаний: "Влада переслідує опозицію тому, що ми захищаємо простих людей. Тому, що ми кинули виклик корупції на найвищому рівні та розкраданню урядом Азарова народного бюджету. Тому, що уряд боїться кримінальної відповідальності за злодійство".

За словами Наливайченка, щоб побороти існуючий режим та повернути Україну на шлях Європейського розвитку, українці повинні діяти разом. Тоді нам вдасться повернутися до демократії, рівних можливостей та соціальних стандартів. Притягнути до кримінальної відповідальності злодіїв у владі, а вкрадене у людей повернути до бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко пояснив, за що влада переслідує опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути