понеділок, 17 жовтня 2016 11:05

Найєм пояснив, як Росія використає вбивство Мотороли

Найєм пояснив, як Росія використає вбивство Мотороли
nv.ua

Росія може використати вбивство ватажка бойовиків Мотороли для зриву Мінських домовленностей. Про це в ефірі "112" заявив народний депутат Мустафа Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Мотороли може призвести до зачисток у ДНР

"Із вчорашньої заяви Захарченка (ватажок ДНР. - Gazeta.ua) зрозуміло, що вони будуть використовувати це для ескалації конфлікту. Не здивуюсь, якщо до цього причетні російські спецслужби. Для них це є приводом зриву Мінських домовленностей, висування нових вимог", - розповів він.

Моторола був російським громадянином, нагадав депутат.

"Більше того, він російський військовий. Раніше перебував на службі у російських Збройних силах. Це є відкритим проявом того, що Росія, намагаючись уникнути відповідальності, присутня на цій території (в Україні. - Gazeta.ua)", - додав Найєм.

За словами парламентарія, Моторола був військовим злочинцем.

"Це людина, яка не лише воювала проти України, а й чинила військові злочини і відкрито про це говорила. Він причетний до вбивства кіборга. У відкритому ефірі визнавав, що розстрілював українських полонених. Тому жалю до цієї людини з нашого боку як країни бути не може. Погано, що він не дійшов до суду", - зауважив Найєм.

Нагадаємо, що 16 жовтня громадянина РФ та лідера проросійського терористичного угрупування "Спарта" Арсена Павлова вбили у ліфті його будинку в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Найєм пояснив, як Росія використає вбивство Мотороли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути