середа, 28 вересня 2011 13:56

Націоналісти вимагають від Попова дотримуватися "священного права" на протест

Націоналісти вимагають від Попова дотримуватися "священного права" на протест

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" проводить акцію протесту біля будівлі Київської міської державної адміністрації проти запропонованого положення про порядок організації та проведення громадських заходів у Києві.

Близько 30 прихильників ВО "Свобода" і Конгресу українських націоналістів (КУН) стоять на сходинках ганку перед центральним входом до будівлі київської мерії з партійними прапорами та плакатами з написами "Кияни мають право на протест", "Право на протест священне", "Політика - не комерція, мітинг - не концерт".

Акція проходить мирно, поруч стоять декілька співробітників міліції.

Як повідомлялося, на сайті КМДА оприлюднено проект положення про порядок організації та проведення громадських заходів у Києві, який передбачає обмеження права на проведення громадських заходів у столиці біля держустанов.

"Масові заходи поблизу будівель, в яких розміщені державні органи та органи місцевого самоврядування, можуть проводитися на відстані від них не менше 100 метрів, якщо інше не передбачено відповідними рішеннями цих органів або в спеціально відведених для цього місцях", - йдеться в п.11.2 проекту положення.

Крім того, пунктом 11.4 проекту забороняється встановлення малих архітектурних форм, у тому числі наметів. Заборона поширюється на акції, заплановані в тому ж місці і в той же час, що і міські або державні заходи.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти вимагають від Попова дотримуватися "священного права" на протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути