середа, 28 вересня 2011 12:27

Протести "чорнобильців" дійшли до Донецька

Протести "чорнобильців" дійшли до Донецька

У Донецьку "чорнобильці" встановили намети напроти будівлі обласного управління Пенсійного фонду і почали безстрокове пікетування.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", "чорнобильці" протестують проти законопроекту "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", яким пропонується позбавити пільг 16 категорій громадян України.

Наразі встановлено 6 наметів, біля них знаходяться близько 200 осіб.

За інформацією організаторів акції протесту, намети будуть стояти до того часу, поки не буде виконано вимоги про соціальний захист інвалідів-"чорнобильців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Афганці під Радою - це репетиція соціальної революції в Україні"

Планується, що чергувати в наметах буде цілодобово до 30 осіб. З 10.00 до 14.00 протестувальники мають намір проводити так звані збори, в яких мають намір брати участь до 500 осіб.

Нагадаємо, що нещодавно "чорнобильці" та "афганці" протестували проти скасування пільг у центрі Києва. Під час акції протесту, мітингувальники почали штурм Верховної Ради. Після цього організатори протесту запевнили, що якщо закон, який позбавляє пільг 16 категорій населення влада не скасує, то протести продовжуватимуться і надалі.

Зараз ви читаєте новину «Протести "чорнобильців" дійшли до Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути