неділя, 02 червня 2013 10:29

На виборах у Василькові зафіксовано перші порушення: з ДВК виганяють журналістів

На виборах у Василькові зафіксовано перші порушення: з ДВК виганяють журналістів
Фото: 24tv.ua

На виборах міського голови у місті Василькові вже почалися перші фальсифікації. На дільничій виборчій комісії 321285 голова комісії Тетяна Ремезенко відкрила пакети із бюлетенями у кімнаті, куди не допустили спостерігачів та пресу. Там були присутні лише вона та двоє міліціонерів.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Вона зайшла сама о 7.15, нас, спостерігачів, туди не пустили. Там були лише два міліціонери. Після цього вона зайшла ще раз у ту кімнату, вийшла із бюлетенями і сказала: "Сейф розпечатаний". Я спитав у міліціонерів, чи будуть вони вживати якихось заходів, вони відповіли: "Нічого робити не будемо",- розказав спостерігач від кандидата на посаду міського голови Василькова Володимира Поповича Володимир Горбатенко. За дві години він звернувся до голови комісії з проханням підписати акт щодо цього порушення. Жінка відмовилася це робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На двох дільницях Василькова розіграють сценарій зриву виборів — активіст

У приміщенні ДВК наразі перебувають спостерігачі та журналісти. Голова комісії погрожує журналістам видалити їх за межі дільниці, оскільки вони начебто заважають їй працювати. Також на дільниці зафіксовано внесення до списків так званих "мертвих душ". Натомість, люди, котрі прийшли голосувати вперше, своїх прізвищ у списках не знайшли.

Нагадаємо, сьогодні позачергові місцеві вибори відбуваються у кількох містах: у Василькові, Ялті та Береговому(Закарпаття).

Опозиція висунула на посаду мера у Василькові єдиного кандидата Сергія Сабова, який неодноразово заявляв про погрози на свою адресу. Від Партії регіонів у Василькові на виборах братиме участь Володимир Сабадаш.

Зараз ви читаєте новину «На виборах у Василькові зафіксовано перші порушення: з ДВК виганяють журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути