неділя, 02 червня 2013 04:01

Спецпідрозділи міліції та сумнозвісні "спортсмени": Васильків готується до виборчої війни

Спецпідрозділи міліції та сумнозвісні "спортсмени": Васильків готується до виборчої війни
Фото: fakty.ictv.ua

У Василькові під час виборів міського голови, які мають відбутись вже сьогодні, 2 червня, готуються масові провокації.

Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у Соціал-національній асамблеї (СНА), сподівання на спокійне завершення виборчої кампанії у Василькові виявилися марними.

Зокрема, за словами активістів, у день виборів мера до міста планується прибуття посиленої групи провокаторів "на чолі з агентами СБУ Калюкою, Бєстаєвим і Голтвянським".

"Крім бажання реваншуватися за принизливе побиття кілька днів тому групою невідомих патріотів, ці особи посилаються на те, що завдання зірвати вибори у Василькові ними одержано від Адміністрації президента. При цьому Олегом Голтвянським у даному контексті називалося прізвище голови Адміністрації Сергія Льовочкіна", - зазначили у СНА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада може зірвати вибори у Василькові - Кличко

Крім того, в організації заявили, що у суботу до Василькова прибув спецпідрозділ міліції, споряджений нібито для придушення масових заворушень.

"Наразі, є інформація, що у Васильків стягуються спецпідрозділи міліції та молодики спортивної статури. Робиться це як провладними, так і опозиційними кандидатами. Свято демократії починається…" - заявили соціал-націоналісти.

Разом з тим, вони наголосили, що будь-які спроби протидіяти виборчому процесу, а також тиснути на прихильників антивладних кандидатів будуть рішуче зупинятись.

"Ми не допустимо тероризування васильківців СБУшними найманцями. Всю відповідальність за можливі ексцеси ми покладаємо на охоронні органи режиму та їхніх агентів", - підсумували у СНА.

Зараз ви читаєте новину «Спецпідрозділи міліції та сумнозвісні "спортсмени": Васильків готується до виборчої війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути