понеділок, 09 вересня 2013 11:34

На користь референдуму висловлюються мільйони громадян - Симоненко

На користь референдуму висловлюються мільйони громадян - Симоненко
Фото: ukrinform.ua

Лідер партії КПУ Петро Симоненко наголосив, що акція комуністів зі збору підписів на підтримку референдуму про вибір політичного вектору держави, що стартувала в Києві цієї неділі, продемонструвала бажання народу брати найактивнішу участь у долі України.

"Той факт, що наразі свою підтримку ідеї плебісциту висловили жителі практично усіх регіонів країни, свідчить про велику соціальну відповідальність наших співгромадян", - сказав Симоненко. За його словами, представникам олігархічних кланів, що перебувають при владі, доведеться рахуватися з думкою людей і "про це ми говоримо на повний голос".

У зборах із проведення референдуму взяли участь понад дві з половиною тисячі людей з усіх областей України, а також Києва і Севастополя. Відповідно до закону про референдум, на зборах був присутнім член Центральної виборчої комісії Юрій Донченко.

Учасники зборів ухвалили одноголосне рішення про необхідність проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо вступу України до Євразійської економічної спільноти.

Окрім цього, було затверджено точне формулювання питання, яке пропонується винести на референдум. Питання звучить так: чи "Підтримуєте Ви приєднання України до Митного Союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації?".

Петро Симоненко також підкреслив, що збір підписів на підтримку загального волевиявлення під егідою КПУ є найбільшою громадською акцією, покликаною офіційно закріпити право українських громадян самостійно вирішувати найважливіші державні проблеми.

Зараз ви читаєте новину «На користь референдуму висловлюються мільйони громадян - Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути