вівторок, 24 квітня 2012 11:30

На чолі з Кличком опозиція б виграла і парламентські, і президентські вибори - Безсмертний

На чолі з Кличком опозиція б виграла і парламентські, і президентські вибори - Безсмертний
Безсмертний звинуватив Яценюка у невдачах опозиції. Фото: obozrevatel.com

Керівник виборчих кампаній "Нашої України" Роман Безсмертний вважає, що помилка нинішньої опозиції - нездатність домовитися і похід на вибори кількома колонами.

"На жаль, в 2002 році була точно така ж ситуація, тобто, всі мінуси того процесу повторюються. Тоді була аналогічна історія з окремим походом на вибори того ж БЮТ. Треба було в 2002 році по-іншому все проводити. Зараз ми йдемо тим же шляхом - дроблення і внутрішнього протистояння ", - вважає Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" засмутилися, що не змогли домовитися із Кличком

На його думку, головна помилка нинішнього об'єднання - відсутність в єдиному списку Віталія Кличка: "Формування політичного блоку має відбуватися як спільна справа. Не може бути так, щоб у двох або трьох лідерів виникло бажання, і вони збирали до себе 10 або 15 партій. Можу говорити, що опозиціонери допустили помилку з процесом об'єднання. На мою думку, лідером і модератором політичного об'єднання опозиції може бути Кличко. При такому розкладі була б забезпечена свобода політв'язнів і перемога на парламентських і президентських виборах. Був би утворений загальнонаціональний опозиційний блок з Кличком на чолі ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко закликає молодь прийти на вибори і привести друзів

"Так, при поході на вибори різними колонами все одно перемога буде, засуджених випустять, опозиція виграє вибори, але це дасться дуже важкою працею. Щоб все полегшити, треба діяти інакше ", - з гіркотою в голосі зітхає Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк вже не виключає створення єдиної опозиційної партії

Причому, він прямо звинувачує у невдачах в об'єднанні Арсенія Яценюка. Мовляв, той через свої амбіції перешкоджає домовленостями з Кличком. "Я розумію, чому так поспішав Арсеній Яценюк - у нього є претензія на лідерство. Але не розумію, чому поспішає Тимошенко. Ситуація така - об'єднання всіх політичних опозиційних сил - це свобода Тимошенко та інших політв'язнів. Об'єднання двох політичних сил, яке ми спостерігаємо - це лідерство Арсенія Яценюка ", - констатує Безсмертний.

Зараз ви читаєте новину «На чолі з Кличком опозиція б виграла і парламентські, і президентські вибори - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути