понеділок, 19 квітня 2010 16:27

На Черкащині колишні губернатори стануть радниками теперішнього

На Черкащині колишні губернатори стануть радниками теперішнього

До кінця квітня губернатор Черкащини Сергій Тулуб призначить всіх голів районних державних адміністрації та своїх заступників. Про це він заявив 19 квітня під час брифінгу в облдержадміністрації.

"У мене зараз немає часу на формування команди. Якби людина могла не спати, то я б не спав, але, на жаль, це неможливо. Але через 10 днів ми визначимося і кандидатури будуть призначені," - сказав Сергій Тулуб.

Наразі новий губернатор проводить роботу по вивченню кадрового фонду Черкащини — хто міг би принести користь Черкащині. За 10 днів роботи йому надійшло 2 портфелі пропозицій із кадрами.

"Це не значить, що всі будуть замінені. Мій підхід — професіоналізм, працездатність і відповідальність незалежно від політичних вподобань, - повідомив губернатор. - Якщо немає результатів, то пробачте. Якщо роздерибанили узбережжя Дніпра і ніхто цим не займається, то я мовчати не буду".

Не розглядатиме він також кандидатур, які мали проблеми із законом.

Новопризначений губернатор також повідомив, що він не проводитиме люстрацій.

"Ми не будемо ловити чорних кішок чи займатися відьмами, а будемо працювати. Кожному знайдеться напрямок, де він зможе показати свій професіоналізм", - сказав він.

Сергій Тулуб уже запропонував співпрацю всім колишнім губернаторам Черкащини — їх призначить своїми радниками на громадських засадах. А також планує зустрітися з народними депутатами із різних фракцій - вихідцями із Черкащини.

Сергія Тулуба призначили губернатором Черкаської області 6 квітня. Сергій Тулуб родом із Донецька. Починав свій шлях у вугільній промисловості. Дійшов до міністра цієї галузі. Є членом Партії Регіонів. Одружений, у нього двоє дітей: дочка Владислава (1976 р.н.) і син Борис (1983 р.н.).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині колишні губернатори стануть радниками теперішнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути