середа, 05 грудня 2012 15:03

На акції під Кабміном владу відправили в космос, слідом за Черновецьким
25

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Представники молодіжних партій "Фронту Змін", "Батьківщини", ВО "Свободи" та "Народного руху України" під Кабінетом Міністрів України провели акцію "Уряд, давай до свидания".

Як повідомляє кореспондент видання Gazeta.ua, на акцію прийшло близько 30 учасників. Вони тримали партійні прапори та плакати: "Оцінка роботи уряду Азарова — незадовільно", "Ліквідовано 700 шкіл", "Да пашлі вы!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Компартії заявили, що ставку слід робити на внутрішній ринок

Мітингувальники випустили в небо образи Миколи Азарова, Сергія Тігіпка, та Дмитра Табачника, які були прив'язані до білих кульок.

Виступаючи перед учасниками координатор громадського руху "За Україну!", депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна зазначив, що уряд Азарова робив все, "аби знищити все українське", і щоб життя українців стало гіршим.

"Вони торгували українською землею, газотранспортною системою, історією та святинями. На аукціони, на базари було виставлено все, що цінне для кожного українця", - наголосив Барна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці дві кульгаві качки не мали права це робити - Ляшко про подання урядом проекту Держбюджету

Він зауважив, що влада має "піти в космос" слідом за колишнім мером Києва Леонідом Черновецьким. За мітингом спостерігали 17 міліціонерів. Акція завершилась за півгодини.

Зараз ви читаєте новину «На акції під Кабміном владу відправили в космос, слідом за Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути