неділя, 02 лютого 2014 15:30

"Москва вичікує на момент, щоб влаштувати розкол України" - Тягнибок

"Москва вичікує на момент, щоб влаштувати розкол України" - Тягнибок
Фото: afp.com

Українська нація змужніла за 75 днів. Але українці мають пам'ятати, що "Кремль не спить". Про це на Майдані Незалежності 2 лютого заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

На початку виступу він закликав вшанувати хвилиною мовчання память загиблих. Зокрема Юрія Вербицького, Сергія Нігояна, Михайла Жизневського.

"Хай спочивають і підтримають нас зверху у нашій боротьбі", - сказав він.

"Наша революція гідності має кілька етапів. Ми пройшли такий шлях вдосконалення за 75 днів, який європейські нації проходили століттями. Злочини мають бути покарані. Після того, як влада втопила в крові центр столиці, почався період провокації і відповіді на них. Всі побачили катування, терор, викрадення, побиття. Вилізло гниле нутро влади. Подивіться, що вони влаштовують. В Харкові фронт. Вони збираються захищатися від окупантів. Це хто окупанти? Українці?", - запитує він.

"Кремль, Москва не спить. Вони хочуть скористатися кризою в Україні, заставляючи Януковича продовжувати терор. Москва вичікує на момент, щоб влаштувати розкол держави. Можливо, вони розробляють інший сценарій для України. Але Москва не буде спокійно дивитися, як українці стають нацією сміливих і мужніх людей. Наша боротьба — це не тільки зміна системи влади, відновлення державних інститутів. Це — боротьба проти інтервенції Москви. Нам треба прорвати інформаційну блокаду, розвіяти міф людям на сході. Це боротьба не між громадянами всередині держави. Це протистояння між народом України і бандитською українофобською владою, яку підпирає Кремль. Є добра новина з Мюнхена. Має бути створена міжнародна слідча комісія, бо нашим суддям довіряти не можна. Наші юристи-міжнародники збирають документи для подання до гаагзького трибуналу. Долучайтеся до збору матеріалів. Чим їх буде більше, тим більше шансів на позитивне рішення суддів", - зазначив Олег Тягнибок.

"Нам потрібно продовжувати тиск, розширювати другий фронт по областях України. Поки всі вимоги не будуть реалізовані, ми маємо стояти. Наше прагнення — повне перезавантаження влади. Ми не допустимо того, щоб українець ішов на українця, брат на брата. Ми єдині і разом переможемо. Слава Україні!"

Зараз ви читаєте новину «"Москва вичікує на момент, щоб влаштувати розкол України" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути