вівторок, 28 січня 2014 19:13

Опозиція поки не обговорювала кандидатуру нового прем'єра - Тягнибок

Опозиція поки не обговорювала кандидатуру нового прем'єра - Тягнибок
Фото: aspekty.net
Опозиція поки що серйозно не обговорювала можливу кандидатуру нового прем'єр-міністра. Про це у вівторок, 28 січня, в кулуарах Верховної Ради заявив глава парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок, інформує НБН.

"Це питання поки не обговорювалося. Була пропозиція президента Януковича під час третього туру наших переговорів про те, що умовою звільнення Азарова з посади прем'єр-міністра може бути те, що цю посаду займе представник опозиції", - сказав Тягнибок.

Тягнибок зазначив, що опозиціонери ще це питання не обговорювали, оскільки невідомо, в яких пропорціях буде формуватися новий уряд - або це буде стовідсоткова відповідальність опозиції, або 50 на 50 з представниками влади.
Тягнибок зазначив, що ситуація в принципі складна для обговорення. За його словами, з одного боку, представники ЄС та США вважають, що формування коаліційного уряду - це ідеальний варіант уникнути поглиблення політичної кризи.

Проблема полягає в тому, що якщо опозиція відмовиться розділити з владою відповідальність за ситуацію в країні, це буде виглядати так, ніби опозиція боїться відповідальності. У той же час, Тягнибок підкреслив, що є Майдан, і люди на Майдан виходили не за посади для опозиціонерів.
Зараз ви читаєте новину «Опозиція поки не обговорювала кандидатуру нового прем'єра - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути