середа, 21 березня 2012 12:13

Москаль пояснив, чому Гриценку дали лише умовний термін

Москаль пояснив, чому Гриценку дали лише умовний термін

Колишній спікер Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко отримав би реальний строк ув'язнення, якби був живий колишній прем'єр автономії Василь Джарти.

Про це сьогодні в інтерв'ю журналістам у парламенті сказав народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Геннадій Москаль, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні Анатолій Могильов у порівнянні з Василем Джарти - це піонер у коротких штанях. Його рівень - максимум керівник ЖЕКу в одному із районів міста Макіївки", - сказав політик.

Москаль наголосив також:

"Хіба коли проти Гриценка була відкрита справа, то прокурор та суд не бачили, що вона шита білими нитками? ... Навіщо його потрібно було брати під варту? Він що, вбивця, маніяк чи був раніше засуджений? Він міг спокійно дочекатися вироку на підписці про невиїзд", - наголосив "нунсівець".

Порівнюючи те, що Гриценку дали два роки умовно через неповнолітню дитину, і засудження екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, у якого теж неповнолітній син, Москаль сказав:

"Над справою Луценка контроль іде із Адміністрації президента, а суди від неї залежні. По Гриценку була команда на рівні Джарти, а не Адміністрації президента. Помер Джарти - проблема пропала сама собою", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "40 відсотків засуджених сидять ні за що"

Нагадаємо, Коммунарський суд Запоріжжя 20 березня засудив екс-спікера Верховної Ради Криму, депутата кримського парламенту, екс-голови Ленінської РДА Анатолія Гриценко до двох років позбавлення волі умовно.

Зараз ви читаєте новину «Москаль пояснив, чому Гриценку дали лише умовний термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути