четвер, 08 грудня 2016 03:39

Мін'юст та Мінсоцполітики отримали держсекретарів

Мін'юст та Мінсоцполітики отримали держсекретарів

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Ганну Онищенко державним секретарем Міністерства юстиції, а Віктора Іванкевича державним секретарем Міністерства соціальної політики.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС назвали ім'я нового держескретаря

Наразі Онищенко є заступником міністра - керівником апарата Мін'юсту, а Іванкевич працює заступником міністра - керівником апарату Мінсоцполітики.

Також конкурсна комісія повинна була обрати резервного кандидата, що протягом року мав би право бути призначеним держсекретарем, якщо Онищенко відмовиться від посади або станеться форс-мажор, але інший кандидат, що пройшов у фінал (заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз), не набрав мінімально необхідну кількість балів.

Та сама ситуація виникла і з резервним кандидатом на місце Іванкевича.

Сам Іванкевич набрав усього 9,9 бала з 20 можливих, у зв'язку із чим комісія має намір рекомендувати Кабінету Міністрів призначити його держсекретарем з випробним терміном або прийняти інше рішення.

Нагадаємо, що новим держсекретарем Міністерства закордонних справ стане директор Департаменту країн Близького Сходу та Африки МЗС України Андрій Заяць.

10 грудня 2015 року Верховна Рада ухвалила законопроект, який передбачає введення інституту державних секретарів у міністерствах, що організовують роботу апарату міністерств.

Зараз ви читаєте новину «Мін'юст та Мінсоцполітики отримали держсекретарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути