понеділок, 17 жовтня 2011 18:05

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Міністр Могильов просив ампутувати ноги Роману Ландіку

Міністр Могильов просив ампутувати ноги Роману Ландіку

У Романа Ландіка через умови утримання значне погіршення здоров'я. Про це говорить його батько нардеп від Партії регіонів Володимир Ландік.

"Здоров'я дуже погане. Сім швів у нього на голові й ніхто не викликає лікаря, - сказав він у коментарі кореспонденту Gazeta.ua. - Лікаря не ведуть. Відношення таке, ніби вбив людей 800. Їжу беруть, тільки не усю. Кажуть, тут вам не ресторан. Домашнього не передаси".

Нардеп заявляє, що міністр Анатолій Могильов дзвонив російському колезі, щоб Романа Ландіка затримали ще до того, як той був оголошений у розшук:

"У Росії ще не був оголошений у розшук, а його вже арештували. Як це могло бути? Бо особисто міністр внутрішніх справ України дзвонив міністру внутрішніх справ Росії. Й просив, щоб посадили у камеру для туберкульозників. Коли у нього спухли ноги, просив, щоб ампутували й обидві, ніби через помилку. У нього ліва спухла, а щоб обрізали обидві. Про це просив особисто міністр внутрішніх справ. Цього не зробили тільки тому, що батько вмішався. Виїхав туди, заорав. Тоді його положили в лікарню. А до того сидів у підвалі з вбивцями. І зараз його водять як вбивцю - його одного на прогулянку ведуть шість охоронців".

Зараз ви читаєте новину «Міністр Могильов просив ампутувати ноги Роману Ландіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути