понеділок, 26 вересня 2011 09:44

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік ощасливив СІЗО Луганська своєю присутністю

Ландік ощасливив СІЗО Луганська своєю присутністю

Депутата Луганської міської ради Романа Ландіка 24 вересня доставили в СІЗО Луганська. Про це повідомило поінформоване джерело

За його словами, в Харкові Ландік пробув три дні. З Харківського СІЗО він був доставлений в п'ятницю, 23 вересня, близько 21.00 на Південну станцію разом з ще 27 заарештованими, звідки відправлений до Луганська.

23 вересня міністр МВС Анатолій Могильов прогнозував, що Ландика переведуть з Харківського СІЗО до Луганська через 10-15 днів. За його словами, кримінальну справу проти Ландіка закінчать через місяць-два і передадуть до суду.

Як повідомлялося раніше, прокуратура порушила кримінальну справу стосовно депутата Луганської міської ради Романа Ландіка за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 КК України ("Хуліганство").

Депутата підозрюють у побитті 20-річної дівчини. Потерпіла - Коршунова Марія Павлівна, 1991 року народження. В її діагнозі, встановленому медиками, вказані струс мозку, забій шийного відділу хребта, забій м'яких тканин голови, закритий перелом кісток носа.

Зараз ви читаєте новину «Ландік ощасливив СІЗО Луганська своєю присутністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути