субота, 25 січня 2014 13:40

Мільярдер Ахметов заговорив про Майдан і Грушевського

Мільярдер Ахметов заговорив про Майдан і Грушевського
Рінат Ахметов Фото: dic.academic.ru

Компанія "Систем кепітал менеджмент" Ріната Ахметова зробила заяву з приводу ситуації в країні.

"За останній тиждень в країні посилився громадянське протистояння. Воно призвело до людських жертв. Це зобов'язує нас висловити свою позицію. Людське життя - це головна цінність. Ми хочемо висловити слова глибокого співчуття рідним і близьким загиблих. Бізнес не може залишатися осторонь, коли гинуть люди, виникає реальна загроза розколу країни, політична криза може викликати системну економічну кризу і в результаті неминуче зниження рівня життя", - йдеться в повідомленні.

У компанії вважають, що силовим шляхом вихід не знайти.

"У політичної кризи може бути тільки одне рішення - мирне. Будь-який силовий варіант, будь-яке застосування зброї неприпустимо. При такому сценарії в Україні не буде переможців, будуть тільки жертви і переможені. Але найголовніше - силовим шляхом вихід не знайти. Єдиний вихід - перейти від вуличного протистояння і спроб його придушення до конструктивних переговорів і досягнення результату", - зазначають у компанії Ахметова.

"Учасники переговорів повинні керуватися інтересами всієї країни. Саме всієї країни! І бути готовими до реального співробітництва і пошуку компромісу. Заради майбутнього всієї України і кожного українця", - зазначають у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер Ахметов заговорив про Майдан і Грушевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути