субота, 02 лютого 2013 16:14

Мер Львова не хоче ділитися посадами зі "свободівцями"

Мер Львова не хоче ділитися посадами зі "свободівцями"
Мер Львова Андрій Садовий Фото: gazeta.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий не має наміру ділитися посадами з ВО "Свобода", яка має більшість у міськраді, незважаючи на погрози цієї політичної сили ініціювати дострокові вибори мера. Про це Садовий повідомив в інтерв'ю ZN.UA.

На питання видання щодо можливого обміну лояльності "свободівців" на ряд ключових посад, мер відповів: "Мені загрожують передчасним відстороненням від посади вже майже сім років. З депутатським корпусом у мене завжди складалися непрості стосунки. І в попередньому скликанні, коли більшість була у партії "Наша Україна", і зараз, коли значна частина депутатів представляє "Свободу". Єдине, що мене тримає на плаву - підтримка і довіра львів'ян".

"Я не торгую посадами. Є вакансії, але немає ким їх заповнити. Потреба в якісних кадрах існувала завжди, ця проблема не є суто львівською", - сказав мер.

"Звертався до колег, які представляють різні політичні сили: є відповідні фахівці - пропонуйте. На жаль, таких пропозицій я не отримав", - додав він.

За словами Садового, в кадровій політиці львівської мерії ставка робиться на молодь.

"За той час, що я працюю, близько 6 тисяч студентів пройшли стажування у міській раді. Кращі залишаються працювати", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова не хоче ділитися посадами зі "свободівцями" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути