четвер, 25 серпня 2016 17:31

Медведчука називають "політичним генієм"

Медведчука називають "політичним генієм"
Віктор Медведчук

Лідер Громадського руху "Український вибір - Право народу" Віктор Медведчук дав інтерв'ю Radio Free Europe. Уже після публікації матеріалу прес-служба політика виступила із заявою, в якій дезавуювала ряд висловлювань, вказуючи, що Віктор Медведчук нічого подібного не говорив.

В інтерв'ю Медведчук розповів про свої плани і своє бачення себе в Україні: "Пан Медведчук живе тут, в Україні. Він тут навчався, працював тут, продовжує працювати тут. Україна є домом для його родини. Його діти вчаться тут".

"Я не збираюся нікуди виїжджати. Я бажаю щастя і процвітання для країни і зроблю все, щоб гарантувати, що ця країна знайде мир, - продовжив Медведчук. - Мої стосунки з президентом Росії, я вважаю, сприяють інтересам [України]. Я використовую їх всюди, де це можливо ".

Політолог Тарас Березовець, який займає полярну політичну позицію, проте в коментарі Radio Free Europe, називає Медведчука "політичним генієм".

Журналісти RFE пишуть, що сьогодні у Медведчука, закулісного політика часів президентства Леоніда Кучми, коли він служив головою адміністрації з 2002 по 2005, немає видної посади , і "він говорить, що і не хоче її". У недавньому інтерв'ю він сказав RFE / RL, що відчуває себе більш "вільним" і ефективним поза політичним офісом. "Але його величезний вплив знову зріс після перевороту, який вдарив по Україні", - зазначає RFE.

Зараз ви читаєте новину «Медведчука називають "політичним генієм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути